Du finder præsentationen hos ejendomsmægler LILIENHOFF

Lærkebakken 27, 4400 Kalundborg

Flot villa med 180 graders billedskøn udsigt

På en stille, blind vej i den nordlige del af Kalundborg, højt placeret i terrænet, møder I denne fine og nydelige villa, der først for alvor lader tæppet falde for den fulde herlighedsværdi, når I er kommet inden døre. Huset er med al tydelighed tilrettelagt efter omgivelserne, der er udsigt fra alle rum, hvorved det åbne marklandskab, skove og ikke mindst Sejerøbugten i det fjerne bliver en central del af oplevelsen.

Fænomenal udsigt

Huset ligger godt og vel 50 meter over havets overflade. At stå på terrassen er som at stå på en bakketop og se ned på terrænet, hvor store skovområder pludseligt ser små ud, og hvor de bølgende landskaber med marker og åbent land ruller afsted i retning af Kattegat. 

Da panoramaet udspilles over ikke mindre end 180 grader fra øst til vest, kan man altid finde nye detaljer, man ikke har bemærket tidligere. I klart vejr toner Sejerø frem, og det er tillige muligt at få øje på skibene, der sejler mellem Sjællands Odde og Ebeltoft. Mod nordøst kan man se helt til Bjergene ved Fårevejle. 

Beliggenheden

Lærkebakken 27 hedder adressen, og fra den stille vej med gode naboer, er der ikke langt til hverken hverdagens fornødenheder, rekreative arealer eller natur. I forhold til sidstnævnte kan det fremhæves, at bredden ved Kalundborg Fjord nås bare lidt over halvanden kilometer herfra, og samtidig er man placeret tæt på Kystskoven. Røsnæs Fyr, golfbane og meget mere er tillige en del af lokalområdet.

Når det drejer sig om, at få dagligdagen til at gå op i en højere enhed, finder man skole, pasningstilbud og indkøb inden for en radius af bare en kilometer. Nogenlunde samme distance skal tilbagelægges for at tilgå byens udmærkede idrætsfaciliteter, og takket være den nemme adgang til offentlig transport er det let at komme rundt. Hvis man tager bilen, kan man nå Indre By i hovedstaden på lidt over en time.

Huset og haven

Den gule murstensvilla fremstår med et højt vedligeholdelsesniveau, hvor det eksempelvis kan bemærkes, at der er nyere energiruder, som i samspil med klimastyringsanlægget sørger for et lavt varmeforbrug. På matriklen er to separate carporte tilføjet for nyligt, og det samme er tilfældet med zinktagrenderne og sternbrædderne.

Det samlede beboelsesareal er på 128 kvadratmeter i et plan, og i opholdsrummet, hjemmets midtpunkt, finder man både stue og køkken i et. Køkkenet er udført i en enkel stil, der korresponderer fornemt til æstetikken i øvrigt, og i kraft af de store vinduespartier hersker et behageligt lysindfald. 

Ved fordelingsgangen, der begynder ved entréen, er der adgang til henholdsvis to badeværelser, et med kar og et med brus, og tre regulære værelser med faste skabe. Endelig råder man over et vaskerum.

Just foran opholdsrummet venter en stor terrasse med cumarudæk, og det samme underlag ses på den anden terrasse, som tilsvarende er placeret, så udsigten og omgivelserne kommer flot til syne. Haven er nem at passe, og selv fra drivhuset, der står på den laveste del af den kuperede grund, er der et smukt udsyn.

Se en video - klik på linket eller kopier linket og indsæt det i din browser

Seneste kommentarer

27.02 | 08:14

Hvor fantastisk. Her kunne jeg godt tænke mig at bo💗

Del siden